tisdag 4 maj 2010

vanessa 1 år!

ja, idag fyller våran minsting hela 1 år, tiden har gått fort..vi sjöng för henne i morse då låg hon och drog sig i sängen och ba log =) Såå gulligt!. Idag blir det kalas med tårta och presenter till henne!
=).
Helgen har gått fint, i söndags var det grilla och så kom sara och hela hennes gäng och hämtade äntligen soffan som stått i källarn, och har en massa kartonger som skulle hämtas av en annan fröken liggandes i hallen =) men jag kastar in dom i källarn igen så får se om dom blir hämtade =)).
Igår var vi till lekparken hela morgonen, vanessa fick gunga för första gången nu när de satt upp dom, det älskade hon!. efter det så kom jimmy i sällskap av hans nya tjej, som var en tjej jag känt sen länge sen barndomen, så vi hade en del att snacka om så det blev balkonghäng,fika och massa roligt prat i solen medans jimmy och stefan spelade. Fick även besök av stefans syster som kommer och grillar med oss nästa helg. Får se vad denna dag har att bjuda på vanessa i centrum idag =) Blir nog lekparken efter izabelle har kommit hem och vi haft kalas..
ska nog ta och sola på balkongen ett tag idag oxå om det är soligt..=)
Ha det bra!

1 kommentar:

Me sa...

Grattis till lilla Vanessa!!!!
Fröken ska hämta kartongerna, men vet inte riktigt vilken dag de blir =)=)!!

hoppas ni får en super dag! nu ska jag dra iväg på fotbollsträning med emilio som börjar idag!!!!

Kram Kram