torsdag 11 juni 2009

Film?

Nån som vet en bra film? Kommentera isåfall!
Nu när det är sånt härligt svenskt väder som det är nu, så har man inget annat att göra eller vilja till att göra än att lägga sig på soffan titta på en bra film och njuta av att man behöver inte känna sig stressad för att behöva gå ut, för det är ju inget fint väder där ute.Det är ju faktiskt inte det.
Izabelle springer runt här hemma och busar med sitt, S tittar på nån film på tv som går nu, Vanessa sover och jag känner att jag oxå skulle kunna göra det men då förstör man hela dagen när man vaknar så sent efter en nap, men skadar inte att ta en powernap det hjälper ju.
Får sitta och hoppas på bra väder, ska man lita på metrologerna? Vill ju ut och bada och sola.. Och chilledilla med ungarna på skantzö.
Vi har varit ganska snurriga här hemma, trodde på allvar att det var midsommarafton nu på fredag och att S skulle börja jobba då. Men så var det ju inte det e ju det nästa fredag.. hahaha.. det kan man kalla snurrigt värre, men inte händer det mycket i midsommar, själv väljer jag att ta det lungt hemma. Tycker inte att det är så mycket att fira. Det ska man inte fira. Det är inte Okej. För då firar man ju att halva sommaren gått.. och vem vill göra det?
Sen så är det ju cityfestivalen, det kanske är lite värdare att gå på det här året, nu har det ju varit det sämsta senaste åren. Att dom flyttade den från hamnen och lögarängen känns mycket roligare och så känns den större. Får se om jag Och S går någon dag utan barnen. Skulle vara kul att träffa folk man känner iallafall, för det gör man ju alltid. Det är ju västerås. Inte STHLM.
Och nu börjar flytten närma sig, börjar kännas riktigt bra. fast så nära är det ju inte riktigt än, så så länge ska det bli sol,bad och massa glass. =)
Sol på er!//Miia

Inga kommentarer: