måndag 18 maj 2009

Jahapp

Så ska man ta och uppdatera sig lite, I helgen har det inte hänt mycket Kollat på tv, Käkat massa gott, men får inte glömma att vi var och promenerade bort lite av fläsket på lördagsmorgonen =).
Kollade på eurovision i Lördags..Sa att norge vinner redan innan det hann börja så blev inte överraskad, lite skum och bra låt hehe.
Pratade precis med min kära kusin hon har nu förlovat sig med Jani och det blev gjorts på eiffeltornet i Kärleksstaden Paris :).. Men hon sa att det är inte ett ställe man åker till en andra gång, det var en engångsstad att besöka. Skönt att höra att man behöver bara åka en gång då..hahaha.. får se när den dagen kommer för en annan då.:P
Så kommande helgen så ska Janita och Jani hämta izabelle med bilen och ta henne till Parken zoo i eskilstuna.. Helt OK säger jag, :) Så får vi lite egen tid till Vanessa oxå, Izabelle vill bli road hela tiden så det här passar henne utmärkt. =)
Just nu sitter jag och väntar att S ska komma hem från jobbet och då går vi med detsamma till BM och väga Vanessa..
Får se om S farmor kommer förbi någon dag här i veckan, då hon ringde i lördags och sa att hon har massa märkeskläder till barnen :) Fin Fint. Barnen ska ju ha det finaste, Själv kommer man sist :)
Nä, nu hör jag lillen som ropar efter mat, ska ta tag i det.. Ha det bra!

Inga kommentarer: